Rask levering / Sikker betaling

Samarbeidspartnere

SAMRBEIDSPARTNERE
Jeg er skikkelig heldig som har mange, gode samarbeidspartnere, kollegaer og venner som bidrar til at jeg kan jobbe som strikkedesigner og presentere nye design for dere.

GARN
Godt og riktig garn er helt avgjørende for min kreative prosess. Er derfor veldig takknemlig for å ha @filcolana som en av mine viktigste samarbeidspartnere.

@værbitt har ved flere anledninger raust delt sitt nydelige, håndfargede garn med meg. Hvert design med garn håndfarget av Laila vil bli merket godt, slik at du enkelt kan finne det.

@naturgull har garnet som kommer med lyd (bææ), og var et naturlig valg da jeg designet Baalsrud Villmark.

@oslomikrospinneri med Pernille i spissen har en utrolig historie. Anbefaler å sjekke den ut. Hennes håndfargede garn vil du også finne godt merket på mine design. Her ser du en gressgrønn bunadskofte.

STRIKKEDESIGN
Det meste er gøyere sammen med andre, også å designe!

Samarbeidet med Heidi Gjermundsen Broch kom til da en venn av henne hadde slitt ut sin gamle genser, men nektet å gi den opp til tross for at den nesten hadde flere hull en hele masker. Takknemligheten var stor da Heidi lappet den for ham. Underveis fikk vi to en felles ide om å lage et redesign av det gamle mønsteret.
Med Heidi sin fagregalskap ble det mye mer sirkus enn brød. Resultatet ble Sirkusgenseren.

Og sirkus er det fremdeles, for nå forsøker Heidi og jeg å overgå hverandre i crazy farger på bunadskofter. Vi har begge sydd oss Fæstdrakt fra @jointhefaebrik.

FRU KVIST
Er garnbutikk jeg jobber i. Har du ikke vært på besøk hos oss, enten fysisk eller på frukvist.no? Kom, kom!
Garnene, duppedittene, de jeg jobber sammen med, og sist, men ikke minst, DERE som kommer på besøk for å hilse på eller handle, gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb.

MODELLER
Det er mange som er så snille å låne meg både kropp og fjes til fotografering. Sjekk min Instagram, @meretenorheim, så ser du mine mange, vakre, blide og velvillige modeller.

TESTSTRIKKERE
Det er mange som har teststrikket for meg. Nå ønsker jeg meg noen fast med på laget. Er det deg? Ta kontakt.

TEKNISK REDAKTØR
Utvikling av strikkedesign og -oppskrifter er en prosess som starter med en kreativ prosess og som til slutt ender opp i et regneark og hos en språkvasker. Det siste er jobben en teknisk redaktør gjør, nemlig å kontrollere at alt er på plass av tekst, tall og diagram. Hilde @strikkeredet er min fantastiske tekniske redaktør.